Vis det fulde website

MedWatch

Veloxis-aktionærer har ikke opgivet kampen for højere pris

Slutspillet om Veloxis er i gang, efter myndighederne har godkendt japanske Asahi Kaseis køb af den danske virksomhed, og minoritetsaktionærerne har ikke tænkt sig at opgive kampen, og har samtidig bedt Finanstilsynet om at kigge på sagen.

Flere af Veloxis' minoritetsaktionærerne er sure over at formand Michael Heffernan og resten af bestyrelsen har sagt ja til købet af selsakbet, og kræver en højere pris for sine aktier. | Foto: Veloxis / PR

Minoritetsinvestorerne i Veloxis har ikke gjort nogen hemmelighed ud af deres utilfredshed med Asahi Kaseis opkøb af virksomheden, og har stadig ikke opgivet kampen for en højere pris for sine aktier. Heller selvom om købsprocessen er i sin absolutte slutspurt.

Det skriver Børsen.

En sammenslutning af minoritetsinvestorer mener, at de til sammen udgør mere end 10 pct. af aktieposten, og holder det stik, kan Asahi Kasei ikke tvangsopløse deres aktier. Samtidig har aktionærerne bedt Finanstilsynet om at kigge på processen.

Som Ritzau Finans tidligere har beskrevet er aktionærene utilfredse, da flere af dem mener, at en pris på 6 kr. per aktie er for lav i forhold til værdien og potentialet i aktien. Kampen har dog været op ad bakke, da Lundbeckfonden og Novo Holding, som til sammen sidder på mere end 81 pct. af aktierne, har accepteret et bud på 4,45 kr. per aktie for deres beholdning.

Myndigheder godkender Asahis køb af Veloxis

Veloxis-mindretalsaktionærer kræver 7 kr. per aktie

Asahi får som ventet accept fra over 80 pct. af Veloxis-aktionærerne

Budkrig bag kulissen: Veloxis fik flere tilbud inden milliardopkøb 

Mere fra MedWatch

Job

Se flere jobs