Vis det fulde website

MedWatch

Finanshus hæver kursmålet for GN efter opjustering

Selvom forventningerne til høreappartdivisionen forbliver uændret i GN Store Nord, så var fredagens opjustering i headset-delen af forretningen så stor, at finanshuset Kepler Cheuvreux løfter kursmålet.

Foto: GN Store Nord / PR

Kursmålet på GN-aktien er mandag blevet hævet til 555 kr. fra 525 kr. pr. aktie af analytikerne i finanshuset Kepler Cheuvreux. Anbefalingen lyder fortsat på "køb".

Det skriver Bloomberg News.

Mandag har også Nordea hævet sit kursmål på GN-aktien, mens både Credit Suisse, ABG Sundal Collier og DNB fredag også hævede sine kursmål på aktien i høreapparatkoncernen.

Ændringerne i kursmålet på GN-aktien er kommet, efter koncernen fredag opjusterede forventningerne til headsetselskabet GN Audio, der har oplevet solid fremgang i årets tredje kvartal.

For hele 2020 regner GN nu med at kunne fremvise en organisk salgsvækst på mere end 35 pct. mod tidligere mere end 25 pct. i Audio-forretningen.

Konsensus blandt analytikerne hælder generelt mod en positiv holdning til aktien, ifølge Bloomberg. 12 analytikere har en købsanbefaling, mens otte har anbefalingen "hold" og fem har en salgsanbefaling.

GN Store Nord opjusterer efter stærkt salg i Audio – uændret forventning hos Hearing 

GN tabte igen terræn hos VA i september - Demant fastholdt sin andel 

Modtag nyhedsbreve fra MedWatch

OBS: Det er gratis at modtage nyhedsbrevet.

Mere fra MedWatch

Job

Se flere jobs